Menu Sluiten

Voertuiguitrusting


Voertuiguitrusting

Informatie over voertuiguitrusting:

Het woord voertuiguitrusting verwijst gewoonlijk naar elk onderdeel van de mechanische componenten van een voertuig dat is aangepast of specifiek wordt gebruikt voor het vervoer van vracht of personen. De meest gebruikte uitrusting omvat zaken als banden, wielen, naafdoppen, wielnaven, remblokken, luchtfilters, brandstoffilters, riemen, koppelingen, ruitenwisserkappen, radiatoren, uitlaatsystemen, banden en slangen. Bovendien is de behoefte aan voertuigen ook toegenomen, waardoor ze nog kwetsbaarder zijn geworden voor defecten en schade. Daarom wordt het zeer belangrijk deze voertuiguitrustingen te onderhouden en te verzorgen, zodat ze in optimale omstandigheden kunnen functioneren.

Info over voertuiguitrusting

Het domein van Voertuiguitrusting

Voertuiguitrusting verwijst ook naar de veiligheidsvoorzieningen die in moderne voertuigen zijn ingebouwd.

Enkele van de belangrijkste veiligheidsvoorzieningen zijn airbags, tractiecontrole, antiblokkeerremmen, rolbeugels en stabiliteitscontrole. Airbags en tractiecontrole helpen lichamelijk letsel en mogelijk grote schade aan een automobilist of een passagier te voorkomen in geval van een ongeval. Rolbeugels en stabiliteitscontrole helpen het risico op koprolongelukken te verminderen. Deze functies maken de voertuigen stabieler bij het rijden in gladde omstandigheden.

Afgezien van de veiligheidsvoorzieningen die men gewoonlijk op een nieuw motorvoertuig ziet, worden veel nieuwere modellen voertuigen nu uitgerust met meer technologisch geavanceerde en betrouwbare systemen en snufjes.

Meer info over voertuiguitrusting nu op www.vandenabeele.be.

Tags

Airconditioningsystemen Voertuig | Aircosystemen Voertuig | Automotive Voertuiguitrusting | Installatie Toebehoren Voertuigen | Installatie Voertuiguitrusting | Klimatisatie Voertuig | Koelapparatuur Voe |