Menu Sluiten

Rijhulpsystemen


Rijhulpsystemen

Informatie over rijhulpsystemen.

Autofabrikanten bieden al heel wat uiteenlopende rijhulpsystemen aan.

Geavanceerde rijhulpsystemen voor de bestuurder zijn discrete groepen computer gebaseerde technologieen die de bestuurder helpen bij zowel parkeer als rijfuncties. Verbeterde diagnosemogelijkheden en een groter verwerkingsvermogen zorgen voor betere diagnose en reparatiemogelijkheden. Dergelijke verbeterde technologieen stellen gebruikers ook in staat om stuur, acceleratie, rem en versnellingsfuncties te controleren en te bedienen via een computergebaseerde interface.

Rijhulpsystemen maken het autorijden een pak aangenamer en vooral veiliger.

Ze helpen u als bestuurder een juiste beslissing te nemen. Het zijn hulpmiddelen die de kans op een ongeval aanzienlijk verminderen en ook de gevolgen van incidenten beperken. Info over rijhulpsystemen

Wat je wil weten over Rijhulpsystemen

Nieuwe wagens worden vandaag immers al uitgerust met heel wat intelligente rijhulpsystemen.

Een heel populair type rijhulpsystemen is de parkeerassistent. Deze zorgt ervoor dat sensoren kunnen aanvoelen wanneer u te dicht bij een ander voertuig parkeert.

Dan kan een alarm weerklinken om u hiervoor te waarschuwen. Ook bevatten sommige een camera om onmiddellijk te kunnen kijken, zonder uw wagen te moeten verlaten.

Er bestaan ook rijhulpsystemen die een automatische noodoproep kunnen maken indien u in een ongeval terecht komt. Deze systemen gaan automatisch een oproep maken naar een hulpcentrale, vaak met GPS coordinaten zodat ze u onmiddellijk kunnen vinden en hulp sturen.

Rijhulpsystemen of Advanced Driver Assistance Systems zijn elektronische systemen die de bestuurder helpen bij het rijden en bij het parkeren.

Rijhulpsystemen zorgen voor de grootste autorevolutie ooit.

Meer info over rijhulpsystemen nu op www.vandenabeele.be.

Tags

Achteruitrijcamera | Automotive Achteruitrijcamera | Automotive Dashboard Camera | Automotive Dashcams | Automotive Parkeersensoren | Automotive Rijhulpsystemen | Cameraoplossingen Aanhangwagens |