Menu Sluiten

Automotive Chemicals


Automotive chemicals

Informatie over automotive chemicals:

Er zijn veel soorten automotive chemicals  en componenten betrokken bij de prestaties van uw voertuig. Het is geen geheim dat automotive chemicals van moderne voertuigen zeer belangrijk zijn voor de levensduur en de prestaties van het voertuig. Het juiste type smeermiddel kan ook een enorm verschil maken voor de levensduur van de motor. Als autobezitter moet u echter weten dat er meer is dan alleen olie en het is ook zeer belangrijk voor ons om de werkelijke waarde van onze chemische producten voor de auto te kennen om de valkuil van misbruik en verkeerd gebruik van hetzelfde te vermijden.

Het eerste punt waar we naar willen kijken is de hoeveelheid corrosiebescherming die de olie heeft tegen het wisselen van olie. Dit is belangrijk omdat, in tegenstelling tot de andere vloeistoffen die in de auto worden gebruikt, de olie die voor het onderhoud van de auto wordt gebruikt een beperkte houdbaarheid heeft voordat hij moet worden weggegooid.

Speciale chemische producten voor de automobielindustrie zijn de producten die door consumenten en onderhoudscentra worden gebruikt om auto´s en vrachtwagens te onderhouden en te beschermen. Zij omvatten remvloeistof, antivriesmiddel, roestwerende middelen, radiatorafdichtingen, additieven voor motoren en transmissies, autoreinigers, poetsmiddelen en wassen. Info over automotive chemicals

Wat je wil weten over Automotive chemicals

Het volstaat niet langer dat de fabrikanten van automotive chemicals een aantal getallen op de verpakking plakken om ons te vertellen dat hun product het beste is en hoeveel corrosiebestendigheid het te bieden heeft.

Daarom zien we nu een toenemend aantal online gidsen verschijnen om de lezers voor te lichten over de werkelijke waarde van deze automotive chemicals. Sommigen zijn zelfs nog een stap verder gegaan en hebben hun bevindingen in de vorm van online video en handleidingen gepubliceerd.

Wat kunnen we nog vertellen over automotive chemicals?

Naarmate we verdergaan in de richting van de huidige dag zijn er een heleboel nieuwe toepassingen zoals die welke hierboven werden genoemd om de reden dat de industrie met de dag geavanceerder wordt. Wat een paar decennia geleden nog als een zeer veilige vloeistof werd beschouwd, is dat nu niet meer vanwege de bezorgdheid die het grote publiek over het milieu heeft. Ook het aantal automotive chemicals dat wordt ontwikkeld, neemt toe.

Als gevolg daarvan zien we nu meer geavanceerde en innovatieve producten.

Meer info over automotive chemicals nu op www.vandenabeele.be.

Tags

Adblue Garages | Adblue Voertuigen | Additieven Automotive | Additieven Brandstoffen | Additieven Koelsysteem | Additieven Motor | Additieven Versnellingsbak |